Välkommen till skrivarlyan i Vildfagre.

Direktlänk till inlägg 5 maj 2010

Två halvor blir en hel.

Av Love - 5 maj 2010 21:49

Här  går vi på halv maskin både min man och jag. Tycker att det räcker med min skruttrygg men nu har hans pajat också.  Då blir det inte mycket gjort här men min bästa vän kom och hjälpte mig rensa en stor rabatt i dag och jag är väldigt tacksam. Det är så värdefullt och mycket roligare än att ligga där i rabatten själv.

 

Fotbollssäsongen har börjat och i söndags var vi på hemmamatch. Bra väder och Lukas spelade bra,

 ja det gjorde laget i helhet så det blev vinst.

 

Egentligen är jag inte intresserad och vet inte mycket men vad gör man inte när barnbarnet spelar.

Han går på fotbollsgymnasiet och har spelat i många år.

 

I kväll var han här och åt för pappa Johan är i Tyskland dit han förmodligen ska flytta med jobbet.

Lukas vet inte om han ska flytta med eller stanna kvar, det är inte lätt med tanka på skolan mm.

Frågan är i så fall vart han ska bo men vi har sagt att han självklart får bo här.

Jag kommer att sakna honom så oerhört om han flyttar men varken ska eller vill påverka honom i hans beslut.

 

Sen Lukas och Michelle var små har dom varit hos oss väldigt mycket då mamma varit sjuk och pappa inte bott i närheten.  Vi har ju sex barnbarn och jag älskar dom alla så otroligt mycket och vill göra allt jag kan och finnas för dom när det behövs. Gammal tant gör så gott hon kan.

 

I går var jag på mammografi så nu blir det till att vänta sex veckor på svar.  Bra att man blir kallad för annars kom jag väl inte iväg.

 

Det bli ingen konstrottingmöbel för mannen gillar dom inte men istället har vi enats om en vit trämöbel med vinröda dynor som kommer om ett par veckor.

 

Jag skulle ha ett bord på loppis här i byn på lördag men får nog avstå för grejorna ligger i förrådet och där har mannen bara travat in eller slängt in massor så jag kommer inte åt mina saker och med våra ryggar kan vi inte ta itu med det just nu. Det kommer fler tillfällen.

 

För er som inte vet det så hade jag hand om en  loppis här i byn två sommrar men ägaren flyttade . Gissa om jag trivdes, fick träffa trevliga människor, fixa och dona och även sälja egna saker. Då var "Lopploella" på rätt plats.

 

Inte mycket att förtälja men detta är livet och jag är nöjd.

Hoppas ni också har det bra och är lyckliga över era dagar

 

Tack alla från söder till norr för vänliga kommentarer.

                                   Kram

                                   Love.  

 

.                               

                              

 

 

 

 

 
 
Monica

Monica

6 maj 2010 09:02

När ryggen inte är som den ska blir man inte glad, många år sen jag hade ont i ryggen, men minns hur besvärligt det var.
Loppis är populärt och man kan göra riktigt bra fynd.
Barnbarnen är livets efterrätt och dom ger mycket glädje, jag har 6 stycken.

Ha en fin dag!

Kram

Monica

http://violett.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

6 maj 2010 14:47

Vad tråkigt att du och din äkta hälft har ont i ryggen, hoppas att det snart blir bättre. Vad gör man inte för sina barnbarn det är ju det bästa man har, själv har jag bara Peter och Maria.
Ha det gott och krya på dig
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Yvonne

Yvonne

6 maj 2010 19:55

Men oj då... Inte kul när båda är dåliga... Men ni får gå lite på sparlåga och försöka ta det lugnt. Ja, något annat går väl inte heller, misstänker jag!

Ja du... Jag förstår din känsla för barnbarnen... Jag skulle dö utan Judith...

Vi har också sålt på loppis! Vi hade stående bord i ett par år, på helgerna och det var så otroligt givande! =)

Önskar er en trevlig kväll!
Var rädda om er nu, så ni läker.
Många kramar!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
solan

solan

6 maj 2010 20:00

LOPPIS...Skulle vilja ordna loppis ,har så mycket "skrot" i alla föråd å skrymslen.Men hur ska man veta vad sakerna e värda????5-10 kr.st.Då kanske jag blev av med nåt.
Stackars er.Vet hur det är att ha ont i ryggen...
Krya på er
Kram

http://m-fors.bloggplatsen.se

 
av irja

talisten.bloggplatsen.se " title="http://40- talisten.bloggplatsen.se " target="_blank">av irja

7 maj 2010 01:25

KÄRA LOVE !!!
DET är betrövligt,, när ryggen pajar, och just som man tycker om att påta på i trädgården, och annat roligt,ni får ha en sommar eller en höstloppis ....,Man behöver inte göra allt på våren, då man har nog med andra saker att göra....Vi har inte kommit så långt med vårruket,här uppe i NORR,vi har fortfarande snö kvar,men får bara solen vara framme så tinarde fort.....Jag förstår din oro,...JA ,man vurmar ju över sina barnbarn,och vill dom bara väl...det är inte lätt för dagens ungdom,och alla ha ju inte mor eller far föräldrar kvar i livet,barnbarnen är livets guldkorn..och glädje...Nej man vill inte påverka barnbarnen , men LUKS har ju en val möjlighet, och inte bli utkastade ut i de okända......Och LUKAS har ju fått erbjudande av er att få stanna kvar , och fulltfölja sin utbildning, och ta det lite i piano och prova sig fram.....Vad han vill med livet,han är ju fortfarande ung .....
IDAG fredag ska jag få rå om lilla Melker hela dan, det ska bli skoj....Men då är man väl som en trasdocka efteråt ....LER....Önskar dig och mannen krya på er ,samt en skön solvarm vårdag och en mysfredag vännen.....FÅNGA DAGN.....KRAM IA .....,

http://40- talisten.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

7 maj 2010 19:13

Tack kära Love för dina ord hos mig...det känns så gott att veta att du tänker på mig =D
Mannen här har väl i och för sig svarat eftersom han på fullt allvar säger att han vill bo kvar i huset och dessutom tror att han ska klara det...men alla vi som känner honom är ytterst tveksamma. Så i dagsläget lutar det nog åt att jag flyttar ensam så får vi se hur det går längre fram...

Så skönt att din vän hjälper dig med att få fint ute trädgården och möblerna som du beskriver som ska placeras i uterummet blir säkert bra även om det inte riktigt var det du från början tänkt dig...man får det inte alltid som man vill ;o)

Önskar innerligt att ni båda ska känna er bättre i era ryggar.
Fredagskramar!!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna

7 maj 2010 21:53

Skulle bara titta in och önska dig en skön helg.
Såg att Leif också har fått ont i ryggen. Att du har ditt ryggpromlem mer eller mindre jämnt vet jag så jag hoppas Leif snart blir bra.
Det blir fint i ert uterum är jag säker på du har bra smak och gillar inredning.
Jag ringer i veckan och berättar vad som hänt här. Nu blev du nyfiken eller hur?
Kram till er båda.
Anna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Love - 25 mars 2013 09:54

Veckorna trillar iväg fort men våren kommer långsamt. Förra året vid denna tid var det varmt o skönt.   Påsk till helgen men i år hoppar jag över den det blir ingen tur till Blåkulla heller.   Har tappat så mycket lust o kraft känner mig ...

Av Love - 10 mars 2013 18:24

                                          Hejsan i vårsolens glans!   Vilken fin vecka vi haft visst det är ingen direkt värme men att svepa om sig o sitta ute var livgivande. Att få lite färg i ansiktet sitter inte fel.   I måndags träffa...

Av Love - 2 mars 2013 19:27

Det blev mars i år också och jag har sett snödroppar. Vädret i dag har varit varierande sol, regn, blåst och snöblandat. Undrar hur det blir i morgon när Vasaloppet går.   Det var skönt att åka till Leif som var piggare än förra gången. Då ...

Av Love - 25 februari 2013 19:25


Har haft en bra dag med besök hos Leif. Måste försöka förlika mig med att han inte riktigt vet om jag är där eller inte. Han var mer borta i dag men ändå glad o go. Solen tittade fram men jag kan ju inte gå ut utan vi fikade med honom och ser...

Av Love - 21 februari 2013 17:38

Återigen sitter jag vid datorn och en vecka har passerat. Blev dåligare och fick hög feber så det blev transport till Sjukhuset igen o inläggning. Har fått en infektion i såret men i dag kom jag hem. Mycket prover o medikamenter och dom va...

Presentation


Mitt hem är där kärleken finns.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards